Annyi mindenen vagyunk túl: Covid, bezárás, házhozszállítás, újranyitás, fertőtlenítés, munkaerő pótlása… és még mennyi mindennel kell napi szinten megküzdenünk a vendéglátásban. Ez persze csak a vállalkozói oldal. A fogyasztói szokások is gyökeresen változnak, ami a „másik oldalról” hat az éttermi vendéglátásra, napi működésre.
A Baranyai Gasztronómiai Klaszter felkérésére, a téma közismert és tapasztalt szakértője, Herczeg Zoltán, a Dining Guide magazin felelős kiadója szeptember 2. péntek 14.00-tól a Pécsi Kereskedelmi Központban, egy pódiumbeszélgetés keretében osztja meg gondolatait a jelen helyzetről és annak lehetséges megoldásairól. A rendezvényre várjuk a vendéglátó szakma minden szereplőjét, hiszen közösek a problémák és a megoldásokban is előremutató lenne a közösség együtt gondolkozása és cselekvése.
A fórumot megnyitja: Teleky Zoltán, a Baranyai Gasztronómiai Klaszter elnöke
Moderátor: Győrffy Zoltán (VinOliva Kft., Pécsi Borozó főszerkesztője)
Beszélgetőpartnerek:
- Herczeg Zoltán (Dining Guide) – A hazai éttermi élet pillanatnyi helyzetének elemzése, a jövőre vonatkozó kilátások, megoldási lehetőségek – Kis ízelítő: Ha Jesolóban nem lehet megoldani az egészéves vendéglátást, akkor a Balatonon is nehéz lesz
- Fogyasztói magatartás változása rövid-, és hosszútávon. A vásárlóerő átalakulása banki perspektívából / előadó felkérés alatt
A rendezvényen való részvétel díjmentes, előzetes online regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket 50 főig, érkezési sorrendben tudjuk fogadni.
Kérem, hogy részvételét szíveskedjen az alábbi linken található űrlapon jelezni.
A regisztráció lezárult.
További információ: Új parkolási rend az irodaház környékén!