Trendek és lehetőségek a hazai éttermi életben – Oldjuk meg együtt!

Annyi mindenen vagyunk túl: Covid, bezárás, házhozszállítás, újranyitás, fertőtlenítés, munkaerő pótlása… és még mennyi mindennel kell napi szinten megküzdenünk a vendéglátásban. Ez persze csak a vállalkozói oldal. A fogyasztói szokások is gyökeresen változnak, ami a „másik oldalról” hat az éttermi vendéglátásra, napi működésre.

A Baranyai Gasztronómiai Klaszter felkérésére, a téma közismert és tapasztalt szakértője, Herczeg Zoltán, a Dining Guide magazin felelős kiadója szeptember 2. péntek 14.00-tól a Pécsi Kereskedelmi Központban, egy pódiumbeszélgetés keretében osztja meg gondolatait a jelen helyzetről és annak lehetséges megoldásairól. A rendezvényre várjuk a vendéglátó szakma minden szereplőjét, hiszen közösek a problémák és a megoldásokban is előremutató lenne a közösség együtt gondolkozása és cselekvése.

 

A fórumot megnyitja: Teleky Zoltán, a Baranyai Gasztronómiai Klaszter elnöke

Moderátor: Győrffy Zoltán (VinOliva Kft., Pécsi Borozó főszerkesztője)

Beszélgetőpartnerek:

 

A rendezvényen való részvétel díjmentes, előzetes online regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket 50 főig, érkezési sorrendben tudjuk fogadni.

Kérem, hogy részvételét szíveskedjen az alábbi linken található űrlapon jelezni.

A regisztráció lezárult.

További információ: Új parkolási rend az irodaház környékén!

Ajánlott cikkek