Díjazták az Elevent

Két év kihagyás után ismét átadták a Best of Budapest & Hungary díjakat, ahol klasztertagunk, az Eleven vinotéka & bár az ország legjobb borbárja címet nyerte el. Ez az elismerés azért is különleges, mert ebben a a kategóriában vidéki vendéglátóhely korábban még nem győzedelmeskedett.

A pécsi Eleven elmúlt pár éve tele volt kihívásokkal, a covid, majd a bár költözése sok nem várt feladat elé állította őket, de a csapat lelkesedése és összetartása átlendítette őket ezeken a nehézségeken.

Idén is sok újdonsággal készültek: többek között a Művészetek és Irodalom Házával közösen felpezsdítik a belváros leghangulatosabb kertjét, Hild Music Garden néven új programsorozattal és különböző boros rendezvényekkel várnak mindenkit a nyári szezonban.

Gratulálunk!

A ‘Best of Budapest & Hungary’ egy független minősítési rendszer, melyet a Budapest Week Publishing alapított 1993-ban, azért, hogy a közönség figyelmét a legjobb hazai vendéglátókra, szállodákra és egyéb szolgáltatókra irányítsa. A Best of Budapest & Hungary díj a minőség mércéje, mely elismerést azok a budapesti és vidéki szolgáltatók nyerhetik el, akik állandó, magas minőségű szolgáltatást nyújtanak. A díjazottak között nagy számban találhatók négy- és ötcsillagos szállodák, éttermek és olyan szolgáltatók, akik a fővárosban és Magyarország-szerte élők, vagy az ide érkezők mindennapjait könnyítik meg, teszik jobbá. A díjazott szolgáltatók egy kifüggeszthető oklevelet, valamint egy logót kapnak, amik a betérő vendégeknek már messziről jelzik a minősítést.

A díjat egy, a nagyközönség számára meghirdetett nyílt-, valamint szigorú szerkesztőségi szavazás után ítéli oda a kiadó minden évben, mintegy 40 kategóriában. A nyílt szavazás minden év januárjában indul, és március elején zárul.

Forrás: Best of Budapest & Hungary

Ajánlott cikkek