Mennyi az annyi? – Árazás és pénzügyileg is fenntartható működés a vendéglátásban workshop

A vendéglátás szektorban az elmúlt időszakban felmerült problémákra keres közös választ a Baranyai Gasztronómiai Klaszter induló rendezvénysorozatának első eseménye „Mennyi az annyi?” címmel.

A rendezvény aktualitását adja az olyan egyszerre ható árdrágító tényezők megjelenése, mint a minimálbér januári emelése, alapanyag és energia árak drasztikus növekedése, és az állandóvá vált munkaerőhiány. Mindezeknek be kell épülnie az árazásba úgy, hogy a fogyasztók számára még „emészthető” legyen a mértéke. Vendéglátó szakmai, pénzügyes és marketing szempontból fogjuk a helyzetet elemezni és megoldást keresni.

Helyszín: Kis-Zsolnay terem, Kamara székház (Pécs, Majorossy I. utca 36.)

Időpont: 2022.02.17. csütörtök 14.00-16.00

Előadók és témák:

  • A fórumot megnyitja: Teleky Zoltán, a Baranyai Gasztronómiai Klaszter elnöke
  • Az árazás összetevői a vendéglátásban. A változók változnak, az árak emelkednek: Fodor Péter – Mevid Zrt.
  • Hideg fejjel a pénzügyekről a vendéglátásban: Opauszki László – P-Kontó Kft.
  • „Mi kerül a Marketing Tányérodra? – Az értékalapú marketing kommunikáció alapjai – Hogyan ne tedd tönkre a piacodat és még pénzt is keress”: Török Gergő Zoltán – Marketing Soul Kft.
  • Kérdések és válaszok – Mindenki

A rendezvényen való részvétel díjmentes, előzetes online regisztrációhoz kötött és a mindenkori egészségügyi előírásoknak megfelelően látogatható. A jelentkezéseket érkezési sorrendben tudjuk fogadni 49 főig, melynél a Baranyai Gasztronómiai Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara önkéntes tagi köre elsőbbséget élvez.

Kérem, hogy részvételi szándékát szíveskedjen az alábbi űrlap kitöltésével jelezni.

A jelentkezés lezárult.

Ajánlott cikkek