Tovább a tartalomra
BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER

BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER

  • KEZDŐLAP
  • RÓLUNK
  • TAGOK
  • HELYI TERMELŐK
  • DOKUMENTUMOK
  • KAPCSOLAT
  • CSATLAKOZÁS
2021. október 8.2021. október 8.

„Nem gittegyletet szeretnénk” – Hazai vendéglátósok klaszterben készülnek a Dél-Dunántúl gasztronómiai fellendítésére

Teleky Zoltán klaszterelnök a Dining Guide gasztronómiai magazinnal készült interjúja az alábbi linkre kattintva olvasható:

„Nem gittegyletet szeretnénk” – Hazai vendéglátósok klaszterben készülnek a Dél-Dunántúl gasztronómiai fellendítésére

interjú
Előző bejegyzés Javaslatok a vendéglátás és turizmus szektor érdekében (kivonat)
Következő bejegyzés Együtt nyitunk (az) újra...

Ajánlott cikkek

Frissítve: 2024. június 12.2024. június 12.

Utolsó simítások Pécs és Baranya Gasztronómiai térképén

2022. június 8.2022. június 8.

Környezettudatos vendéglátás

Frissítve: 2023. május 22.2023. május 8.

Első versenyükön arany minősítést kaptak a Mischler cukrászai

© Szerzői jog 2025 BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER. Minden jog fenntartva. Yummy Recipe | Fejlesztette: Blossom Themes. Motor: WordPress.