Tovább a tartalomra
BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER EGYESÜLET

BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER EGYESÜLET

  • KEZDŐLAP
  • RÓLUNK
  • TAGOK
  • HELYI TERMELŐK
  • KAPCSOLAT
  • CSATLAKOZÁS
Frissítve: 2025. május 26.2021. október 8.

„Nem gittegyletet szeretnénk” – Hazai vendéglátósok klaszterben készülnek a Dél-Dunántúl gasztronómiai fellendítésére

Teleky Zoltán klaszterelnök a Dining Guide gasztronómiai magazinnal készült interjúja az alábbi linkre kattintva olvasható:

„Nem gittegyletet szeretnénk” – Hazai vendéglátósok klaszterben készülnek a Dél-Dunántúl gasztronómiai fellendítésére

interjú
Előző bejegyzés Javaslatok a vendéglátás és turizmus szektor érdekében (kivonat)
Következő bejegyzés Együtt nyitunk (az) újra...

Ajánlott cikkek

Frissítve: 2022. szeptember 7.2022. szeptember 5.

Mediterrán étterem Pécsett – Interjú Miseta Zoltánnal, a Blöff Bisztró vezetőjével

Frissítve: 2022. november 8.2022. október 3.

Fenntartható vendéglátóhely lett a Nana

Frissítve: 2022. augusztus 10.2022. június 11.

A felelős gasztrohős

© Szerzői jog 2025 BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER EGYESÜLET. Minden jog fenntartva. Yummy Recipe | Fejlesztette: Blossom Themes. Motor: WordPress.