Tovább a tartalomra
BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER EGYESÜLET

BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER EGYESÜLET

  • KEZDŐLAP
  • RÓLUNK
  • TAGOK
  • HELYI TERMELŐK
  • KAPCSOLAT
  • CSATLAKOZÁS
Frissítve: 2025. május 26.2022. február 17.

A terített asztal öröme – Teleky Zoltán a Baranyai Gasztronómiai Klaszter első évéről

Teleky Zoltán klaszterelnökkel a Made in Pécs magazin készítette az alábbi interjút.

Elérhető: Made in Pécs – X./2. 2022 február

interjú
Előző bejegyzés Elmaradtak a céges rendezvények, de sokan rendeltek étteremből az év végén - Dél-Dunántúli Gazdaság interjú
Következő bejegyzés Mennyi az annyi? – Árazás és pénzügyileg is fenntartható működés a vendéglátásban

Ajánlott cikkek

2022. augusztus 18.2022. augusztus 18.

A Nana Bistro „inspiráló” Fenntartható Vendéglátóhely minősítést kapott

Frissítve: 2023. május 22.2023. május 8.

Első versenyükön arany minősítést kaptak a Mischler cukrászai

Frissítve: 2024. június 12.2024. június 12.

Utolsó simítások Pécs és Baranya Gasztronómiai térképén

© Szerzői jog 2025 BARANYAI GASZTRONÓMIAI KLASZTER EGYESÜLET. Minden jog fenntartva. Yummy Recipe | Fejlesztette: Blossom Themes. Motor: WordPress.