2021. október 8.2021. október 8. „Nem gittegyletet szeretnénk” – Hazai vendéglátósok klaszterben készülnek a Dél-Dunántúl gasztronómiai fellendítésére Teleky Zoltán klaszterelnök a Dining Guide gasztronómiai magazinnal készült interjúja az alábbi linkre kattintva olvasható: „Nem gittegyletet szeretnénk” – Hazai vendéglátósok klaszterben készülnek a Dél-Dunántúl gasztronómiai fellendítésére
Frissítve: 2022. január 20.2022. január 20.Ide-Süss! – Új pályaorientációs szakmaismereti verseny indul a Klaszter közreműködésével
Frissítve: 2024. február 8.2023. december 12.Fenntartható vendéglátóhelyek: Felelős Gasztrohős interjú Felcser Dáviddal és Szép Tamással, a Reggeli és Nappali ügyvezetőivel
2023. március 22.2023. március 22.A díjnyertes ételeket később ajánlatként a vendégek is megkóstolhatják a Blöff Bisztróban